Book en session

BOOK EN TID I STUDIET

Her skal der skrives lidt om hvad man får med i en booking af studie

– Adgang til vores topprofessionelle lydstudie med personlig vokalboks
– Privat opholdsrum med DAW og direkte adgang til vokalboks.
– Bliv evt. superviset af en af vores producere.

Prisen er fastsat til 500 DKK som er et sikringsbeløb,
samt betaling for første time

OS BAG STUDIET

Om du vil booke studiet til en enkel indspilning, ønsker et større samarbejde eller hjælp til udgivelse, er vores mål at realisere det ønske du måtte ha’. Os bag studiet er alle udøvende artister og inkluderer en af Danmarks bedste freestyler, en dragende historiefortæller og en producer der forstår og hører musik som kun de færreste. Det er os der i Studiepakke 2/3 kan træde til og løfte projektet dét ekstra.

– Vi glæder os til at høre fra dig!

"Med 2 studier, 2 vokalbokse, 1 scene og fri adgang til forskellige DAW er det oplagt at indspille og udgive musik hos KomplX Records"

Hos KomplX Records går vi op i at studiet er hjemligt. Det vil sige at du rolig kan tage skoene af og lægge dig i de mange sofaer der præger i de forskellige rum. Derudover er både Studie A og Studie B spækket til randen med lækre højtalere der sikrer den gode lyd, begge rum lydbehandlet, tilkoblet hver en vokalboks og med topprofessionelt udstyr.

Og huskede vi at nævne at du på computeren kan tilgå Logic, Splice, Output og Native Instruments – alt hvad der kræves for at kunne producere dit næste track!