KOMPLX Academy

Musik skaber smukke fællesskaber

KomplX Academy er et undervisningstilbud, som er skabt til at hjælpe unge videre med deres musikalske drømme med udgangspunkt i tekstskrivning, indspilning og udgivelse på samtlige streamingtjenester, såfremt det ønskes.

Vi varetager undervisningen så de unge kun har fokus på deres egen kreativitet. Det vil sige at hvis drømmen er at kunne spille guitar, blive en bedre rapper/sanger, kunne producere beats eller blot et ønske om en ny sej fritidsinteresse, så kan vi imødekomme dette.

Frihed til fordybelse

Hos KomplX Academy har man som elev mulighed for både at modtage eneundervisning hvis man ønsker underviserne og studiet for sig selv. Her har man fx mere tid til fordybelse af sine egne projekter og koncentreret tid med underviserne.

Dette er oplagt hvis man fx ønsker at lære at producere tracks fra bunden, har et større projekt man som ung gerne vil ha’ udgivet eller man ønsker at lære at spille guitar.

Tid til udvikling

KomplX Academy drives af tre udøvende artister der alle arbejder som pædagoger ved siden af deres kærlighed til musikken. Det kommer til udtryk i deres tilgang til de unge idet at lave musik hos KomplX Records har et pædagogisk afsæt i enhver relation og udvikling både inden for musikken, men i særdeleshed hos den unge.

Hos Academy lærer man både at få et bedre kendskab til opbygning af tracks, får indspillet og udgivet egen musik, men de unge oplever også en øgning i selvtilliden, en større tro på sig selv og forbinder mindre fejl med nederlag men tilgengæld ser det som en del af livet som kunstner.

Fællesskab i musikken

Derudover tilbyder vi også musikfællesskab hvor man indgår i en større gruppe. Dette er oplagt hvis man ønsker at være en del af større gruppe og dele sin interesse for musik. Ved musikfællesskab er der i højere grad mulighed for at lave mange forskellige projekter da der er flere man kan lave samarbejde/collabs med.

Derudover er der chancer for at man møder nogle, der er også er værd at se udenfor Academy. Denne måde at tilgå Academy er meget populær da vi i KomplX også forsøger så vidt det er muligt, at matche de unge i passende aldersgrupper/modenhed så der er størst chance for at de unge kan spejle sig i hinanden.

Tilmeld dig i dag

Som en del af KomplX Academy, om man modtager eneundervisning eller er del af en større gruppe, vil der altid være mulighed for at komme ud og optræde med sin egen musik som ung. Vi har i de sidste 3 år spillet på Jyllinge Festival, Ungdomsringens Musikfestival og mange andre events.

At kunne komme ud og spille med de unge er noget vi vægter højt idet at det er med til at udvikle dem som musikere, men som individer vokser de med opgaven når de mærker at deres musik, deres ofte, inderste tanker, bliver taget godt imod af nye lyttere. Og det er for dette lys vi ser vokse i de unge, der gør at vi fortsætter vores arbejde.

Hvis det lyder som noget for dig eller din ung, vil vi elske at høre fra dig!.